Hei,

Niin se vain minullekin käy, että kun menoa on kovasti, niin päivitykset ja bloggaamiset jää vähemmälle. Luonnollista toki, eihän kaikkeen olekaan aikaa. Meillä IWELLOlla on siis vauhdikkaasti alkanut vuosi 2019 ja nyt tässä on sinulle pienet avaukset mitä on meneillään.

1. Uusia valmennusprojekteja käynnissä
Kevään valmennukset ovat aloitettu mm. julkisen puolen organisaatioon, koulutusorganisaatioon, ICT-alan toimijalle ja tutkimustaloon asiantuntijoille ja monelle muulle. Kuten IWELLOn valmennukset ovat suunniteltukin, niin nämäkin valmennukset kohdennetaan johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille. Valmennus sisältää IWELLOmetodin mukaista valmennusta, niin ryhmä kuin yksilövalmennusta. Keskiössä on ajanhallinta, stressinhallinta ja palautuminen. Kaikissa valmennuksissa käytämme laadukasta Firstbeat hyvinvointiteknologiaa, jotta saamme luotettavaa tietoa yksilötasolla ja voimme valmentaa tehokkaasti ja onnistuneesti. Satu Kettunen (psykologi) toimii mentaalivalmennuksen puolella ja minä (Henna) olen monessa roolissa, mutta erityisesti ajanhallinta sekä yhteistyötaidot ovat olleet minun kontollani. Ja ilolla niitä teenkin. Oskari on ottanut paljon roolia ja auttaa asiakkaitamme löytämään parhaimman valmennuksen meiltä.

2: Uusia tuotteita tulossa
Olemme alkaneet rakentelemaan uutta. Lupauksemmehan asiakkaille onkin, että olemme askeleen edellä työhyvinvointialalla. Olemme tunnistaneet uusia tuulia sekä löytäneet tarpeita ja nyt tuotteistaneet sen kautta uutta. Mikäli asia jo kiinnostaa ja haluatte olla ensimmäisenä hyvinvointitrendien päällä, niin ottakaapas yhteyttä. Uusia tuotteita siis tulossa.

3: IWELLOn valmennus tutkimuksen kohteena Jyväskylän Yliopistolla
Syksyllä ilmestyi tutkimus, joka on tehty Jyväskylän Yliopistossa ja aineistona on valmennusasiakkaitamme, joille toteutettiin IWELLOmetodi-valmennus. Tutkimus käsitteli esimiesten hyvinvointia ja tästä järjestämme myös tapahtuman, jossa pääsee tutustumaan mielenkiintoisiin löydöksiin tarkemmin. Tutkimus esittelee neljä erilaista toimijuustyyliä, jotka ilmenivät tutkimuksessa.

4: IWELLOn nettisivut uudistuvat
Nettisivumme myös uudistuvat, uutta ja selkeää tulossa. Ja tietenkin innostavaa. Meillä on jo hetken olleet toiset sivut piilossa teiltä, mutta keväällä saamme ne auki.

+ extra!
Psstt, pssst. Olisikohan aika rekrytä uutta porukkaa IWELLOlloon? Mahdollisesti. Saatammekin etsiä henkilöä, joka viihtyy somessa, tykkää myydä laadukasta valmennusta sekä innostuu itsekin valmentamaan. Pistä korvan taakse, jos vaikka tunnet jonkun sopivan 😉

 

Ole yhteydessä minuun (henna(a)iwello.fi) tai Oskariin (oskari(a)iwello.fi) jos jokin asia jäi askarruttamaan ja haluat lisää tietoa.

Oikein mukavaa ja hyvinvoivaa vuotta sinulle!

t. IWELLOn Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *