Aikajana

N

2014 Henna Kautto perusti IWELLOn

Helmikuussa 2014 Henna Kautto perustaa työhyvinvoinnin johtamiseen sekä yritysten ja yksilöiden hyvinvointipalveluihin keskittyvän yrityksen. Palveluina on personal training ja yritysten työhyvinvointivalmennukset painottuen fyysiseen hyvinvointiin sekä ravitsemukseen. Ensimmäiset toimitilat otetaan Jyväskylän ydinkeskustasta Crazy Town yrittäjäyhteisön tilasta. Syksyllä palveluihin tulee mukaan tulee Firstbeat Hyvinvointianalyysi psykologi Satu Kettusen mukana ja ensimmäinen yritysvalmennus alkaa myös syksyllä asiakkaana kaupanalan organisaatio M kotiväylä. Myös Sanna Jämsén tulee mukaan IWELLOon ja IWELLOmetodi™ on syntymässä.

N

2015 IWELLOmetodin synty ja toiminnan kasvua

IWELLO osallistuu Kävele ammatti naiselle hyväntekeväisyystapahtumaan. IWELLOn järjestämät suositut juoksukoulut tuplaavat osallistujamäärän. IWELLOlla on viiden valmentajan ryhmä, joiden kanssa tehdään yhdessä valmennusta ja mentaalivalmennus kasvaa tuotevalikoimassa. IWELLOlla on käytössään kahdet toimitilat, Jyväskylässä ja Muuramessa Kinkomaan Vitapoliksessa. IWELLOmetodia™ kehitetään lisää ja sen pohjalta rakennetaan tuotevalikoimaa. Asiakkaat ovat vahvasti kehittämässä IWELLOn valmennustuotteita. 

N

2016 IWELLO mukaan digiaikaan

IWELLO järjestää inspiroivia aamiaistapahtumia Jyväskylässä ja asemoituu Keski-Suomessa vahvasti työhyvinvointivalmennustajojen edustajiin. Tapahtumat laajentuvat myös digitaalisiksi. Valmennukset ulottuvat myös ulkomaille asti etävalmennuksen avuin. IWELLOn valmentajat ovat monessa tapahtumassa puhumassa työhyvinvoinnista ja selkeästi työhyvinvointia aletaan näkemään strategisena asiana sekä menestystekijänä yritysmaailmassa. Paljon on vielä tehtävänä, mutta sanomaa viedään eteenpäin. 

N

2017 IWELLO® rekisteröinti ja Etelä-Suomen laajennus

IWELLO® rekisteröidään omaksi tuotemerkiksi. Yhteistyö merkittävien yhteistyökumppaneiden kanssa alkaa,  mm. KeskiSuomen Yrittäjien kanssa. Oskari Vesterinen hyppää mukaan tiimiin ja vahvistaa näin myös Etelä-Suomen asiakkuudetEnsimmäinen verkkovalmennus Lepo Lomalla-lanseerataan. Useita eri toimialojen yritysasiakkaita on valmennuksissamme mukana. Valmennukset ovat rakennettu vahvasti IWELLOmetodin pohjalta ja kestävät yleensä 6 kuukautta. 

N

2018 IWELLOn muutoksia

Etelä-Suomen valmennukset ovat vauhdikkaasti päällä, samoin monet muut valmennukset Keski-Suomessa. Liiketoimintaa muutetaan ja IWELLO muuttuu brändiksi, joita nimetyt valmentajat voivat käyttää. Teemme töitä vahvana tiiminä, ketterästi sekä voimakkaasti kohti asiakkaiden menestystä. Yhteistyö mm. erilaisten yrittäjäyhteisöiden kanssa kasvaa ja vahvistuu, sekä IWELLO tunnistetaan erityisesti johtajien, esimiesten, yrittäjien ja asiantuntijoiden valmennustalona. 

N

2019 Ketterää menoa

IWELLO on monessa mukana. Uusia asiakkuuksia on tullut niin kuntasektorille kuin yksityisellekin. Kolmas sektori on jo totutusti myös asiakkaana pitkään ollutkin. Tutkimme valmennustemme merkityksellisyyttä ja saamme hyviä tuloksia niin yksilötasolla kuin organisaatiotasollakin. Osoitus siitä on jatkuvat asiakkuudet. Jatkamme tuloksekasta työtä asiakkaidemme menestyksen eteen. 

N

2020 Covid-pandemia saapuu

Helmikuu sitä jo enteilee ja maaliskuu muuttaa paljon, mutta ei niin paljon IWELLOssa kuin monessa muussa yrityksessä, sillä olimme tottuneet tekemään paljon etänä valmennuksia ja meillä on onneksi valmius toimia, sillä etätyökalut olivat tuttuja. Toki muutos tuli yllättäen.

Rakennamme nopeasti muiden avuksi uutta valmennusta hyvinvointiin liittyen. Valmennukset nousevat tarpeellisiksi, sillä uudet työtavat muuttavat suurimman osan työelämää. Valmennuksiamme ovat yrittäjien valmennukset niin hyvinvointiin kuin yleiseen selviämiseen Koronan muutosten vuoksi. Jatkamme hankkeiden palvelun tarjoajana ja yksityisten yritysten hyvinvinvoinnin kehittäjänä. Tärkeässä osassa on esimiesten valmentamista johtamaan paremmin joukkoaan muuttuvassa tilanteessa.

N

2021 Hybridi-aika – tervetuloa

Hybridiä ja etää. Liveä aina kun mahdollista. Sitä se elämä nyt on. Olemme oppineet edellisen vuoden aikana valtavasti miten uudessa ajassa on hyvä toimia ja miten uudet etäkouluttamisen menetelmät toimivat ja auttavat asiakkaitamme. Elämä on hyvää. Vuonna 2021 on mm. HR-johtajien kouluttamista kohti strategisempaa työhyinvoinnin johtamista sekä suunnitelmia uusiin valmennuksiin ja asiantuntijapalveluihin. Kehitämme sisältöä asiakkaittemme kanssa ja ratkomme hyvinvoinnin teemoja monessa organsisaatiossa, isossa ja pienessä.