IWELLO METODI™

IWELLOmetodi™

VALMENNUS, JONKA SISÄLTÖ VALITAAN YKSILÖLLISESTI

IWELLOmetodi™ on valmennusmalli, jolla jokaisen yksilöllinen tilanne ja tarve huomioidaan ohjelman sisällössä. Käytämme IWELLOmetodia kaikissa valmennuksissamme. Joissakin valmennuksessa käymme läpi koko metodin ja toisinaan vain sen mikä on tarpeellista ja tilanteeseen sopivaa.

Valmennuksen aluksi jokaisen osallistujan tilanne ja tavoitteet kartoitetaan, ja koko valmennuksen sisältö räätälöidään hänelle sopivaksi. On tavallista, että saman ohjelman sisällä eri osallistujien valmennukset painottuvat eri tavoin; ajanhallintaaan, ravintoon, liikuntaan tai vaikkapa stressin käsittelyyn.

Organisaation näkökulmasta IWELLOmetodi™ on kaikille samanlainen – sillä on selkeä kesto, rakenne ja hinta. IWELLOmetodi™ on toimintatapa ja mahdollistaa useita erikokoisia valmennusohjelmia. Halutessasi autamme kartoittamaan organisaationne työhyvinvoinnin tilanteen ja valitsemaan sopivan valmennuksen. 

IWELLOmetodi™ SYNTYI ASIAKKAIDEN TARPEISTA

Haastattelimme yritysjohtajia, päättäjiä ja työntekijöitä. Kaikki tavoittelevat tasapainoista elämää. Kuuntelimme, miten arkea voitaisiin parantaa ja mietimme, miten valmentaisimme eteenpäin, koska vain 4% onnistuu muutoksessa yksin.

Rakensimme mallin – IWELLOmetodin™, jossa uusien asioiden lisäämisen sijaan karsitaan ylimääräiset pois ja keskitytään olennaiseen. Ei siis lisätä vauhtia, vaan aloitetaan pää edellä siitä, mikä on johtanut nykyiseen tilanteeseen ja miten siitä päästään kohti hyvinvointia.