inspiring wellbeing

MITEN

energiSOITUA

HYBRRIDITYÖSSÄ?

Työteko muuttui reippaasti ja mahdollisuudet kasvoivat, mutta monet asiakkaamme ovat silti huomanneet suuria haasteita etä- ja hybridityöhön sopeutumisessa. Päivät täyttyvät etäpalavereista ilman taukoja, ateriat jäävät väliin, päivät venyvät iltaan ja riittämättömyyden tunne vaivaa. Aktiivisuus voi jäädä päivittäin vain 500 askeleeseen, päivän jälkeen uupuneena ei enää jaksa liikkua, joten uni ja palautuminenkin kärsivät. Kuulostaako tutulta? 

Mitkä asiat sitten vaikuttavat suorituskykyyn ja menestymiseen samalla tukien hyvinvointia? Palautuminen, ravitsemus ja fyysinen aktiivisuus ovat kulmakivet, mutta korostamme myös ajan- ja stressinhallinnan merkitystä. Näistä koostuvat onnistunut itsensä johtaminen ja hyvä vire eli tunne, että oma tekemisesi on sinun hallinnassasi. Valmennuksessa tuomme tutkitun tiedon ja arjen hallinnan työkalut tiimisi ulottuville, yksilöllisyyden huomioivalla tavalla.

IWELLOn
kokonaisvaltainen lähestyminen suorituskykyyn ja hyvinvointiin

Hennan kommentit valmennuksesta

”Tämä valmennuskokonaisuus on syntynyt asiakastarpeesta ja sen eri puolia on testattu ja hiottu asiantuntijoidemme kanssa lukuisia kertoja. Olemme rakentaneet tämän asiakkaidemme kanssa yhteistyössä ja erityisesti etäoppiminen on otettu huomioon. Valmennus on helppo ottaa käyttöön työpaikoilla ja valmennuksen sisältö on konkereettista, toimivaa ja inspiroivaa.”

ENERGIAA HYBRIDITYÖHÖN -VALMENNUS

TIIMIVALMENNUKSESTA EVÄITÄ ARKEEN

IWELLO®- Energiaa Hybridityöhön – valmennus voidaan toteuttaa kuukaudessa.

Tiimisi pääsee tutustumaan itsensä johtamisen osa-alueisiin tieteen näkökulmasta eri ammattilaisten ohjaamina. Valmentajamme ovat vireystilan, motivoitumisen, aivotoiminnan, fysiikkavalmennuksen ja pedagogiikan asiantuntijoita, voit tutustua heihin tarkemmin tästä.

VALMENNUSTEN TOTEUTUS

Kokonaisuuteen sisältyy 4 x 45 min etävalmennusta, jotka toteutetaan sovitusti organisaation omalla verkkoalustalla (esim. Teams, Zoom). Kukin etävalmennus koostuu nelitasoisesta TIETO-valmennusmenelmästämme seuraavasti:

  1. Tieto ja teoria – Tiivis tietoisku aiheen tutkimuksesta
    2. Esimerkki – Käytännön esimerkki työelämästä
    3. Tee harjoite – Kokeile itse ja oivalla
    4. Opi muiden kanssa – Jaetaan parhaat käytännöt

Valmennuksessa kukin osallistuja voi löytää omat kehittämisen kohteensa ja painottaa valmennusta itselleen sopivalla tavalla. Valmennettavat saavat vastauksia, miten parantaa tuloksia ja kehittää hyvinvointia etätöissä esim. seuraaviin teemoihin liittyen:

– ergonomia kotona työskentelyssä (mm. valaistus, istuminen vs. seisominen)
– fiksu ja helppo ravitsemus
– tauottamisen parhaat käytännöt
– virkistyminen
– aikatauluttaminen ja rajojen asettaminen
– aivoergonomiasta tuki etätyön aikaansaamiseen  
– vain etätyössä saatavista eduista nauttiminen 

Mitä muuta organisaationne saa?

Valmennukseen liittyy verkkokysely, jonka tulokset ovat organisaationne käytettävissä. Valmennusten tuotoksista koostuu ensimmäinen versio organisaation omasta työhyvinvointioppaasta. Työhyvinvointiopas on erityisen hyvä työkalu organisaation henkilöstön kehittämisestä vastaavalle henkilölle ja asiasta kiinnostuneelle. 

ORGANISOINTI JA INVESTOINTI

Organisaation näkökulmasta Energiaa hybriditöihin -valmennus on helppo järjestää: Laitetaan yhdessä ajat kalenteriin (4*45min) esim. viikon välein ja valmentajamme hoitavat loput.

Valmennuksen hinta on 3150€+alv 24%. 

Kysyy lisää tai tilaa valmennus

Oskari Vesterinen
IWELLO®, Asiakkuudet
p. 044 2934426

oskari@iwello.fi
https://www.linkedin.com/in/oskari-vesterinen-1458b78/
www.iwello.fi
www.facebook.com/iwello