Esittelyssä Noora, IWELLOn uusi valmentaja

mennessä | loka 24, 2016 | Ajankohtaista, Fyysinen hyvinvointi | 0 Kommenttia

”Moikka, olen Noora, IWELLOn uusi valmentaja.

Olen innoissani päästessäni tähän huipputiimiin!

Kerron tässä sinulle minusta ja sen jälkeen Henna kertoo lisää. Katsotaan, kohtaako ajatukset.

Minulla on liikunta-alan vankka pohjatutkinto sekä olen sen lisäksi suorittanut personal trainer opinnot sekä muita alan kursseja. Olen työskennellyt kuntokeskuksissa useamman vuoden tehden erilaisia personal trainer – ja ryhmävalmennuksia sekä ryhmäliikuntaohjauksia.

Olen suorittanut korkeakouluopinnot palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmassa. Näistä opinnoista on minulle hyötyä myös IWELLOn valmentajana. Työskentelin koko opiskelujeni ajan liikunta- ja hyvinvointialalla, asiakaspalvelutehtävissä sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Matkan varrella mukaan kertyi useita kuntokeskusten sisäisiä koulutuksia sekä muutama lisenssikoulutus. Valmistuttuani vuonna 2013 JAMKista, päätin, että haluan jatkaa liikunta-alalla ja hankkia sille alalle myös koulutuksen. Koulutuspaikaksi valikoitui Pajulahden Urheiluopisto. Aloitin opinnot siellä syksyllä 2013.

Hennaan tutustuin ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten kun ohjasimme ryhmäliikuntaa samassa paikassa. Hieman sen jälkeen Henna oli sattumalta opettajanani Pajulahdessa, jolloin IWELLO tuli minulle ensimmäistä kertaa tutuksi. Henna kertoi meille opiskelijoille IWELLOsta ja sen toiminnasta ja silloin minulle heräsi kiinnostus yritystä kohtaan. IWELLOn tyyli ja toimintatavat vaikuttivat mielenkiintoisilta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on itselleni tärkeää. Mietin hiljaa mielessäni, että tuo olisi mahtava paikka olla töissä.

Kului jonkin aikaa, valmistuin välissä liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi ja jatkoin työtäni kuntokeskuksissa. Kunnes sitten yksi päivä huomasin Hennan tekemän rekrytointivideon facebookista, jossa hän kertoi, että nyt olisi tarvetta uudelle valmentajalle. Päätin tarttua heti tilaisuuteen ja laitoin Hennalle hakemuksen ja tässä sitä nyt ollaan! Uskon olevani oikeassa paikassa ja tämä on minulle se oikea työ. Valmennuksissa tavataan!”

t. IWELLOn fyysinen valmentaja Noora

”Moikka, olen Henna. Nooran pomo 🙂

Minä tutustuin Nooraan ensikerran kolleganani kuntokeskuksessa. Samalla sain tietää, että hän opiskelee urheiluopistolla, jossa olen töissä opettajana ja kouluttajana. Arvasin siis, että kohtaamme vielä hänen opintojensa parissa. Huomasin Noorasta jo varhaisessa vaiheessa, että hän on täsmällinen ja tavoitteellinen. Hän tekee huipputyötä asiakkaiden eteen ja on periksiantamaton. Hänellä oli jo opintojen alkaessa työkokemusta, joka näkyi varmuutena ja osaamisena.

Tarvitsimme IWELLOon syyskuussa 2016 lisää valmentajia. Noora laittoi minulle viestiä, että olisiko hänellä mitään saumaa. Kannustin hakemaan paikkaa. Meille IWELLOlle ei tulla sattumalta: meidän tiimiin valitaan sellainen, jolla on suurta osaamista, hänellä on poikkeuksellinen asenne tätä työtä kohti ja hänellä tulee olla sydäntä tehdä tätä työtä asiakkaittemme hyvinvoinnin vuoksi. Tyypilliseen tapaani Noora ei helpolla mukaan päässyt: hän kävi mittavan prosessin (jopa tietämättään läpi) 🙂 Hän teki videoesityksen itsestään sen jälkeen hän kävi haastattelussa. Minä puolestaan kävin yllätysvieraana hänen työpaikallaan ohjaustunnilla (sovin sen hänen esimiehensä kanssa, kiitos ihana Nana <3) ja soitin vielä varmistaakseni työn tasoa ja toimintaa edelliseen työpaikkaan. Tämän lisäksi muut IWELLOlaiset tekivät lopullisen päätöksen: Noora sopii meidän tiimiin ja on nyt vahva osa sitä. On ihana saada tuollainen huippuosaaja tiimiin!

Jokainen meidän valmentajista tietää, että hän on tärkeä. Hänet on valittu isolla raadilla ja hänellä on selkeä rooli. Häntä tarvitaan ja arvostetaan. Pidämme yhtä ja autamme toisiamme. Opiskelemme yhdessä paremmiksi. Haluamme itsekin kokea työhyvinvointia meidän tiimissä. Se on yhdessä tekemistä. Täysillä!”

t. IWELLOn perustaja Henna

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.