”Halusin jäädä mieleen”, IWELLOn tiimiin uusi tekijä

mennessä | marras 21, 2016 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Intohimo on mahtipontinen sana, mutta käytännössä yksinkertainen juttu. Se on halua tehdä juuri sitä, mistä nauttii eniten. Minä nautin kirjoittamisesta, kuuntelemisesta, tekemisen meiningistä sekä oivallusten kokemisesta ja tuottamisesta. Viihdyn ympäristössä, jossa kehitetään ja kehitytään, arvostetaan muita, kuullaan ja tullaan kuulluiksi, annetaan tilaa ja pistetään töpinäksi. Mikään ei sytytä minua niin kuin hyvinvoinnin teemat. Unelmoin siitä, että voisin yhdistää nämä intohimoni työssä.

Viihdyn ympäristössä, jossa kehitetään ja kehitytään, arvostetaan muita, kuullaan ja tullaan kuulluiksi, annetaan tilaa ja pistetään töpinäksi. – Merianna

Puhuimme unelmista ja tulevaisuuden suunnitelmista erään työkaverini kanssa, joka totesi: ”Silläkin uhalla, että me menetetään sut, mun on pakko sanoa, että mä oon ollu IWELLOn Hennan kanssa tekemisissä ja IWELLO on just sun paikka. Ole yhteydessä Hennaan”. Ja minähän laitoin Hennalle sähköpostia vielä samana päivänä. Seuraavana päivänä soitin, laitoin lisää sähköpostia ja myöhemmin soitin taas. Supattelin IWELLOn Hillan kanssa ja pyysin kertomaan Hennalle terveisiä. Halusin jäädä mieleen. Sitkeys palkittiin, kun Henna pyysi minua tekemään työnäytteen. Vastasin, että olen valmis näkemään vaivaa unelmani eteen.

IWELLOn on oltava siellä, missä asiakkaat ja yhteistyökumppanitkin; verkossa.

IWELLO haluaa olla mahdollisimman lähellä ihmistä, joten viestintään on syytä panostaa. Näiden ajatusten innostamana heitin Hennaa kysymyksellä: ”Miten paljon säästäisit, jos keskittyisit omaan ydinosaamiseesi yrittäjänä ja jättäisit verkkoviestinnän minun hoidettavakseni?” Säästösumma lienee hyvänlainen, koska minusta tuli IWELLOn sisällöntuottaja.

Minä olen Merianna Rossi, aikuiskasvatustieteen maisteriopiskelija ja andragogi, ulkoilmaihminen, kirjoittaja, bloggaaja, kehonpainoharjoittelija, Street Workout –ohjaaja, joogi ja kahden koiran omistaja. Minä pidän huolen siitä, että IWELLOn sydän sykkii verkossa ja välittää hyvinvoinnin ilosanomaa kaikille maailmassa.

 

Merianna Rossi

merianna@31.217.192.81

p. 045 8027 000

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.