”Hän pääsi pääni sisään”

mennessä | tammi 25, 2015 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

3IWELLO_Blogi_yhteistyo_Mervi_Henna_Mari

IWELLOn nettisivutiimi! Mervi Leinonen (Jooli), Henna Kautto (IWELLO) ja Mari Mansikkamäki (Studio Mansikkamäki)

 

Saanhan ylpeänä esitellä IWELLOn uudistuneet nettisivut. Kun niin kovasti tekee mieli olla ylpeä. Ja tässä kohtaa ylpeys ei sinällään liity omaan tekemiseeni, vaan yhteiseen tekemiseen muiden kanssa. Löysin siis sopivat kumppanit rakentamaan IWELLOn uutta visuaalista ilmettä ja tuottamaan sisältöä. Ja nyt tekee mieli sitten esitellä ne ihmiset: Mari Mansikkamäki ja Mervi Leinonen. Supernaiset omalla alallaan.

Miten onkaan mahdollista, että joku voi päästä toisen pään sisään? Miten Mari tekee sen? Onko hänellä jotain sellaisia suurempia aisteja joista jotkut puhuu? hmm… Minä hänelle höpötän, että mistä tykkään ja sitten hän vain luo sen perusteella nettisivut. Muistan, että kyselypohjassa kysyttiin, että jos olisin auto, niin mikä olisin? Arvaako kukaan mitä vastasin?

No sitten tuo Mervi. On sekin vaan jännä juttu. Se kirjoittamisen taito. Mervi kävi haastattelemassa IWELLOn asiakkaita ja kirjoitti kertomuksista tarinat. Sellaiset tarinat, että luettuani vasta ymmärsin itsekin että mitä tässä on tullut tehtyä. Ilmeisesti ihan onnistuneita juttuja. Sellaisia mistä haaveilin.

Hyvinvoinnista inspiroituneet Mervi Joolista ja Henna IWELLOsta.

Hyvinvoinnista inspiroituneet Mervi Joolista ja Henna IWELLOsta.

 

No mutta sitten vielä siitä yhteistyön merkityksestä. Kyllä sitä pitää luottaa vain tunteeseen kuten viisaat sanovat. Siihen kun on kiva olla jonkun kanssa. Meillä oli hyvä olla yhdessä ja siksi varmaan onnistuttiinkin. Satuttiin elämään elämään myös samaa elämänvaihetta ja lapset onnistuivat sairastamaan samaan aikaan. 🙂 Projekti hieman venyi, mutta mitä sitten. Lapset ensin. Työtä tässä maassa riittää aina.

IWELLO_nettisivutiimi

Tällä tiimillä yhteistyö pelaa.

Tällä tiimillä yhteistyö pelasi!

Toivottavasti saat innostusta uudistuneilta sivuilta. Minua innostaisi erityisesti yksi juttu. Sellainen pieni vaan, pieni pyyntö. Jos sinulla on hetki aikaa, niin kirjoittele miltä sivut näyttää. Kommentoi vapaasti. Haluan mainita, että tämä on yksi erittäin jännä tilanne elämässäni: ensimmäinen blokkaus evö. Olen tätä pelonkauhulla odottanut. Mutta voi olla, että onnistun. Ainakin jotenkin.

Intoa ja innostusta toivotellen,

-Henna

ps. Marin tiedot löydät www.studiomansikkamaki.fi ja Mervin www.jooli.fi

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.