IWELLOssa tapahtuu: Harjoittelijastamme Hillasta tuli työntekijä

mennessä | huhti 19, 2016 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Moi, olen Hilla Häyhä, IWELLOn uusin vahvistus. Kerron tässä miten minusta tuli IWELLOon koordinaattori ja valmentaja. Toivottavasti tarinani innostaa sinuakin miettimään mikä olisi sinun unelmatyösi.

Väsytystaktiikan selätys

Vietin leppoisaa iltapäivän kahvihetkeä parvekkeellani paikallislehteä selaillen, kun silmiini osui jyväskyläläinen asiantuntijayritys nimeltään IWELLO. Lehtijutusta inspiroituneena päädyin tutkailemaan myös yrityksen kotisivuja ja kiinnostuin kovasti. IWELLO kuulosti unelmieni työpaikalta.

Olin varmaankin altistunut tarpeeksi “carpe diem”-sitaateille tai jotain, koska ryhdyin heti kirjoittamaan IWELLOn toimitusjohtajalle Hennalle sähköpostia. Kerroin itsestäni ja ehdotin, että voisin tehdä opintoihini kuuluvan maisterivaiheen asiantuntijaharjoittelun IWELLOon. Olin sinnikäs, vaikka Henna pyysi minua useita kertoja perustelemaan ja kertomaan yhä uudelleen, miksi halusin juuri heidän yritykseensä ja mitä voisin konkreettisesti työharjoittelijana tehdä.

Myöhemmin Henna on paljastanut, että hän yritti tarkoituksella testata ja väsyttää minua, jotta näkisi, kuinka motivoitunut olen.

Joustotyötä – loistotyötä!

Sain kuin sainkin siis unelmieni työharjoittelupaikan, jihuu! Vaikka odotukset olivat korkealla, en joutunut pettymään, päinvastoin. Pääsin tekemään, näkemään ja kokemaan todella mielenkiintoisia juttuja harjoitteluni aikana. Oli hienoa huomata, että minuun luotettiin. Sain tehtäviä vastuulleni ja pääsin osallistumaan esimerkiksi luottamuksellisiin asiakaspalavereihin.

Harjoittelun tekeminen pienessä yrityksessä oli kätevää, koska työajat oli mahdollista sopia todella joustavasti. Sekään ei haitannut, että lähdin joulukuussa kuukaudeksi Australiaan. Työt vain jatkuivat palattuani siitä, mihin ne olivat ennen lähtöä jääneet. Sain alkuvuoden 2016 aikana viimeisetkin harjoittelutunnit pakettiin.

Harjoittelijasta koordinaattori ja valmentaja

Paras lopputulos työharjoittelusta on, että se poikii ihan oikean työpaikan. Juuri niin minulle sitten kävi. Alkutaival IWELLOn valmentajana onkin lähtenyt hyvin käyntiin: alun perin kuukauden ajaksi tilattuihin työhyvinvointivalmennuksiin haluttiin jatkoa, ja niistä syntyikin koko vuoden mittainen hyvinvointiprojekti!
Minulle yksi tärkeimmistä asioista töissä ovat työkaverit, ja voin ihan puolueettomasti todeta, että IWELLOsta löytyy maailman parhaat sellaiset. Henna on ollut tosi kannustava ja rohkaissut luottamaan omiin kykyihin. Sain oikein lämpimän vastaanoton IWELLOon myös muilta valmentajilta.

Asiantuntijatiimimme kokoontuu säännöllisesti tiimipalavereihin, joissa jaamme osaamistamme, kehitämme ja kehitymme. Tiedän, että voin kääntyä missä tahansa asiassa muiden tiimiläistemme puoleen ilman, että kysymyksiäni pidetään typerinä. Ja totta kai töitä on yksinkertaisesti vain hauskinta tehdä hyvällä porukalla, jonka kanssa voi jakaa niin ilot kuin surutkin.

Taidan olla aika onnekas. 🙂

Hilla Häyhä

Koordinaattori, valmentaja

info@31.217.192.81, puh. +358 44 321 0134

ps. inspiroidu aktiivisesta Facebookistamme: www.facebook.com/iwello

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.