Hei, me seisotaan!

mennessä | helmi 15, 2015 | Fyysinen hyvinvointi | 0 Kommenttia

FullSizeRender

Taas on se aika vuodesta. Pesän rakentamisen aika. Minulla alkaa tuunaaminen. Niin itseni kuin elinympäristönkin. Auringonvalo pakottaa näkemään nyt ne epäkohdat, jotka syksyllä ja talvella sai olla rauhassa huonosta valosta johtuen. Tuunauskohteena oli tänään IWELLOn Jyväskylän keskustan toimistotilat. Kesken jäivät eikä kaikki tavarat ole vielä saapuneet, mutta tässä muutama idea kuvattuna.

pöytä

seinä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajattelin, että seinälle laittaisin tuollaisen liitutaulutarranauhan. Siihen voisi laittaa siististi vuosisuunnitelmat ja piirrellä projektit kaikkien nähtäväksi. Nyt se on maalarinteipillä kevyesti kiinni kun halusin vain tutkailla olisiko se siinä hyvä. Onko tuollainen hyvä, laita viesti ennen kuin teippaan 😉

pöytä

Tuossa näkyy toimiston nykyinen pöytä. Istuttava versio. Taas siis ei pöydällä istuta, mutta se on niin matala, että sen ääressä pitää istua. Viimeviikolla tuli hankittua toimistoon sähköpöytä,  joten toimistolla saa nyt seistä kaiket päivät. Selkä ja vyötärönympärys kiittää 🙂 Me olemme myös monen mittaisia, siis me IWELLOlaiset. Siksi on kiva, että yhteisesti käytössä oleva sähköpöytä on sellainen jota voi nostaa jokainen omalle korkeudelleen.

näppäimistö kukat

Kynät sävysävyyn ja servetit. Vai servietit. Usein keitämme kahvit tai teet asiakkaille, joten niitäkin tarvitaan. Onko nuo kukkaset-mitkä-lie sopivat toimistoon. Sitä sitten pohdin kovasti. Kysyin sellaista kukkasta, joka ei kuole koskaan. Muovikukkasta suosittelivat. Otin riskin ja ostin elävät. Jospa meidän sakki muistaisi puhua niille ja antaa vettäkin.

ilmoitustaulu hyllykkö

 

Ystäväni Kaisa on ekspertti kertomaan tuottavuudesta ja kuinka ilmoitustaulun selaamiseen työpaikalla voi mennä aikaa jos taulu on sekainen. Minä siitä innostuneena laitoin ilmoitustaulun tähän kuntoon.

Työhyvinvointia parantaa viihtyisä ympäristö. Minulla alkaa ajatus rullaamaan selkeämmin kun paperit on nipussa, asiat tietokoneella omissa kansioissa ja huone on siisti. Onko sinulla väliä siitä millainen on työympäristösi?

ps. tämä oli eka kerta kun liitin itse kuvia. Haluaisin yhden tietyn kuvan kanteen, onnistunko, saa nähdä 😉

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.