HELLO IWELLO! – esikoislapsi

mennessä | tammi 25, 2015 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Hui, on ensimmäisen kampanjan aika. Tai pitäisikö sanoa hih. No hui ja hih- yhdistelmä on kuitenkin oikea tässä. En tiedä miksi tuntuu, että on kampanjan aika, mutta jotenkin nyt vaan tuntuu. Joku pakottaa nyt tekemään työpaikkoihin sellaisen iskun, että työhyvinvointipäivät tulevat tästä lähtien muuttumaan aika rajustikin. Olen näet melkoisen kypsä jo siihen perusjuttuun. Siihen sellaiseen, että kun kysytään, että onko teidän työpaikalla hyvinvointia, niin sitten vastataan, että joo pikkujouluristeily joka vuosi. Jotkut sanovat, että pohjalainen työhyvinvointipäivä on kuintekin kaikista toimivin: pikkujoulun illalla painitaan asiat selviksi ja aamulla jatketaan hommia. Se riittää. Toki jos se toimii ja on kaikille ok, niin hyvä.

Kuitenkin aika on sen verran mennyt eteenpäin, että työhyvinvointia ei pysytä enää hoitamaan vain yhdellä tyky-päivällä. On selvitettävä, että siinä arjessa voidaan hyvin, siinä kun tehdään töitä. Jos tehdään töitä klo 8-16, niin silloin. Kun näet se työhyvinvointi liittyy siihen. Siihen vaaditaan johtamistaitoja. Niin itsensä kuin muiden. Jotkut johtavat projekteja, jotkut henkilöstöä, jotkut itseään ja se taitaakin olla vaikeinta. Mutta kun tuntuu päivän alussa, että tuossa on mun työ tälle päivälle ja päivän lopussa, että nyt tein sen työn ja huomenna jatkan, niin sitten menee hyvin. Kaaos mielessä ja työpöydällä on pahin. En usko, että edes paini siihen auttaa. 🙂 (voi toki johtua siitä että en ole pohojalainen :))

No rakennamme HELLO IWELLO!- esikoiskampanjamme innostamaan uudistuneilla työhyvinvoinin menetelmillä yrityksiä.

Jos vaan joku jossain, joskus ja joidenkin kanssa voi paremmin työpaikalla, olemme äärettömän tyytyväisiä!

Kivaa työpäivää!

t. Henna ja tiimi

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.