IWELLOmetodi™ Hyvinvointivalmennus alkaa Jyväskylässä 5.4.2017

mennessä | maalis 13, 2017 | Ajan- ja stressinhallinta, Ajankohtaista, Fyysinen hyvinvointi, Palautuminen, Ravitsemus | 0 Kommenttia

Haluatko karistaa muutaman kilon ja olla energinen ja kokea vähemmän stressiä? Olemme kehittäneet tehokkaan ja innostavan 10 viikon valmennuksen ja olemme nyt myös tuoneet valmennukseen mukaan toivotut uudet osat. Lue lisää ja tule mukaan!

Lupaamme auttaa sinua saavuttamaan:

 • Energisen olon ja stressittömyyttä
 • Kiinteytymistä
 • Ryhdin suoraksi ja virkeänsporttisen olon hyvällä lihaskunnolla
 • Säännöllisen liikuntarytmin ja omaa aikaa
 • Kannustavan ryhmän ja valmentajien tuen
 • Huippuammattilaiset valmentajina, jotka ovat valmentaneet satoja ihmisiä kohti omia unelmiaan.

Takuumme: Saat rahasi takaisin, jos tämä ei toteudu!*

treeni8-1-6

Kenelle?

Sopii kiireiselle henkilölle, koska:

 • Opit löytämään sinulle sopivat treeniajat ja –paikat
 • Opetamme treenit kotiin ja vaikka leikkipuistoon
 • Tehdään äärettömän innostavia yhteistreenejä hymy suussa!
 • Sopii henkilölle, joka tarvitsee ”potkua persiille”. Olemme mestareita ihmisten innostamisessa ja motivoimisessa. Sinulle tulee tunne, ettet halua lopettaa, kun olo on niin hyvä.
 • Sopii henkilölle, joka haluaa pudottaa muutaman kilon tai kiinteytyä.
 • Sopii henkilölle, joka kaipaa energiaa elämään: tiedämme, miten ylimääräiset päiväunet saadaan loppumaan kuin itsestään ja miten yöunista tulee sikeämmät. Olet pirteämpi!
 • Sopii henkilölle, joka haluaa vihdoista viimein oppia syömään lempiruokiaan terveellisellä tavalla. Ei tiukkaa ruokavaliota vaan tavallista terveellistä syömistä.
 • Opetamme energiaa tuovan ruokavalion niksit
 • Opetamme Appin kautta miten voit itse tehdä hyviä arjen valintoja.

 

 

smoothie_IWELLO

 

Sisältö on uusiutunut:

UUTTA! Saat treeniohjelman koko valmennuksen ajalle: saat päiväkohtaisen harjoitteluohjelman koko valmennuksen ajalle. Mikäli et pääse valmennuskerralle on sinulla kuitenkin ohjelma omaan harjoitteluun. Saat myös halutessasi valmennuskerran sisällön FB-ryhmässä.

UUTTA! Saat ravitsemusmallin, joka on ravitsemustieteellisesti tutkittua ja luotettavaa ohjeistusta. Ei mitään ihmedieettejä vaan samaa ruokaa koko perheelle.

UUTTA! Mikäli et pääse valmennukseen, voit tilata valmennuksen videotallenteen näkyviin. Kuvaamme valmennuskerran ja voit tehdä harjoittelun samanaikaisesti kotona tai vaikka hotellissa. Tämä ratkaisee ongelmat kun tekee matkatyötä tai lapsi on kotona kipeänä ja hoitajaa ei ole.

UUTTA! Panostamme vielä enemmän henkiseen valmennukseen eli stressin- ja ajanhallinnan valmentajamme Satu Kettunen valmentaa sinua arjen palapelissä. Jo yhdessä tunnissa saat arkeesi selkeyttä. Tutustut IWELLOmetodiin™ jonka tavoitteena on löytää itselle sopiva, sujuva ja hyvinvoiva arki.

 

Valmennuksemme perustuu IWELLOmetodiin™:

 • vaihtelevat luentoaiheet (mm. ravinto, palautuminen)
 • Opit uuden lihaskunto-ohjelman mallin (rautaiseen ryhtiin)
 • Opit huoltamaan kehoasi ja lisäämään harjoitteluusi lihashuolto-ohjelman
 • Innostava tsemppi FB-ryhmä käytössä (kysymyksiin nopeasti vastauksia)
 • Pienryhmän tuomat ilot (uusia tuttuja, innostusta muista)

 

Mitä sinun kuuluu tehdä?

 • Käytät aikaa 1 x viikossa yhteisiin treeneihin, joissa on vaihtuvat harjoittelut
 • Laadimme yhteisessä tapaamisessa kanssasi sinulle harjoitteluohjelman (valittu kuntotasollesi), jota voit noudattaa omaan arkeesi sopivalla tavalla. Mikäli joskus et pääse yhteisiin treeneihin, on sinulla kuitenkin omaohjelma olemassa ja harjoittelusi jatkuu.

 

 

Katso tästä videoita IWELLOn hyvinvointivalmennuksesta

Kerttu kertoo omasta matkastaan ja onnistumisestaan IWELLOn valmennuksessa:

 

Tiiun kokemuksia valmennuksesta

 

 

Hyvinvointivalmennuksessa syksyllä 2015 olevat kertovat

 “Lähdin mukaan hyvinvointivalmennukseen mielessäni pari tavoitetta. Halusin karistaa raskauskilot, jotta saan oman vaatekaappini vaatteet jälleen käyttöön. Lisäksi halusin parantaa kuntoani ja löytää liikuntamuotoja, joita voin harrastaa arjessani kahden lapsen kanssa. Hyvinvointivalmennus toi hyvän pohjan terveellisille elämäntavoille. Jätin herkkuja vähemmälle ja lisäsin liikuntaa, josta pidän. Sain vinkkejä siihen, kuinka voin harrastaa liikuntaa kotona ja lasten kanssa ulkona. Opin kuuntelemaan kehoani paremmin ja monipuolistamaan treenejä. Sain eväitä maltilliseen, mutta toimivaan painonpudotukseen. Nyt valmennuksen loppuvaiheilla saan valita vaatehuoneestani minkä vaatteen haluan, sillä paino on pudonnut lähes viisi kiloa. Liikunnasta on tullut jälleen osa arkeani ja viikottaiset yhteistreenit kannustavien IWELLOjengiläisten kanssa ovat olleet kohokohtia. Suosittelen valmennusta heille, jotka kaipaavat positiivisen potkun kohti terveellisempää elämää, oli kyseessä sitten painonpudotus, kunnonkohotus tai liikunnan ilon löytäminen!! -Kerttu Pylvänäinen

“Minulle parhaat ohjaustunnit ovat olleet selkeästi Hennan kehonhuolto (tajusin, kuinka tärkeätä oikeasti kehonhuolto on sekä fyysisisesti että henkisest!) ja Sannan HIIT (tykkään treenata kovaa ja nyt havainnollistui, kuinka kovaa voi treenata myös vaikka kotipihassa ilman salille lähtöä). Suosittelisin valmennusta kaikille, jotka haluavat saada uutta inspiraatiota liikuntaan. Itse olen liikkunut paljon, mutta jotenkin en ollut tuntenut liikunnan iloa kunnolla aikoihin. Nyt sellainenkin löytyi! KIITOS!” -Sanna Eskelinen

treeni8-1-15

 

Missä ja milloin treenataan?

Keskiviikkoisin 5.4-7.6 klo 18.45-19.45

Tapaamiset ja treenit ovat 10 kertaa. Tapaamme ensimmäisellä kerralla IWELLOn tiloissa Lutakossa ja siellä on myös muina kertoina tapaamisia. Harjoituspaikkoina käytämme Jyväskylän keskustan lähistöllä oleva liikuntapaikkoja mm. Jyväsjärven ympäristöä, Harjun harjoittelumaastoa, Tuomiojärven rantaa, Viitaniemen nurmea jne. Lisätiedot saat ilmoittautumisen jälkeen.

 

Mitä maksaa? 

Hinta vain 259 euroa / hlö (sis. alv 24%). Voit maksaa erissä sekä erilaisilla liikuntaseteleillä.

Tule mukaan, mutta ole nopea!! ILMOITTAUDU 29.3 mennessä allaolevasta lomakkeesta.

 

 

Lämpimästi tervetuloa, toivottaa valmentajasi:

Henna Kautto, Hilla Häyhä, Satu Kettunen ja Anna-Maija Itäranta

*takuu on totta: jos valmennus ei tunnukaan hyvälle 2 viikon aikana valmennuksen alettua, niin saat rahasi takaisin.

 

Ilmoittaudu tällä lomakkeella viim. 29.3.2017 (ole nopea, paikkoja rajoitetusti).

   

  Lisää innostavasta IWELLOsta:

  Kysy lisää: Henna p. 050 5721121

  www.iwello.fi

  FB: www.facebook.com/iwello

  Twitter: #iwello_oy #iwellojengi #hyvinvointi10

  henna@31.217.192.81

   

   

  IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.