IWELLOn blogi on hyvinvoinnin Niksi-Pirkka

mennessä | tammi 27, 2015 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Terkkunen!

Ookko kuullu Pirkka-lehdestä? Pirkka-lehden paras ja varmaan luetuin sivu on Niksi-Pirkka. Luulenpa, että se johtuu lyhyenytimekkäistä ohjeista elämän helpottamiseksi. Ja tietenkin siksi, että hinkuen odottaa mitä seuraavaksi voi sukkahousuista väsätä 🙂

Olen kuitenkin huomannut, että vaikka joskus vinkit ovat koomisen hassuja, niin jotkut ovat hyvinkin toimivia. Siksi minua kiinnostaa nyt perustaa IWELLOn Niksi-Pirkka. Tiedän, että tässä pätee samat säännöt. Joillekin samat hyvinvoinnin vinkit ovat ratkaisevia pulmatilanteissa ja joku toinen höhöttelee ideaa. Mutta höhöttely ja mahtavat naurut ovat myös hyvinvointia. Siksi sellainenkin vinkki toimii.

Niksi-Pirkan idea on melko helppo. Lukijat jakavat noin 5 lauseen mittaisia vinkkejä. Tässä on nyt sama. Senkun jaat ideasi meille muille ja me laitetaan toimeen, testataan. Voit kyllä kirjoittaa pidemmänkin ajatuksen ja voimme IWELLOtiimimme kanssa tehdä siitä vielä kunnon blokkauksen. Omat hyvinvointivinkkisi voit siis kirjoittaa kommettikohtaan tai laittaa minulle sähkistä: henna@31.217.192.81 tai tekstaria 050 5721121.

t. Henna ja tiimi

ps. vinkkiisi ei tarvitse mitenkään liittyä sukkahousut 🙂

 

 

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.