IWELLOssa tekemistä ja tuloksia – työhyvinvointitrendinä vaikuttavuuden mittaaminen

mennessä | kesä 8, 2022 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Hei,

On taas hurahtanut hetki siitä kun tänne blogiin on kirjoiteltu. No se on luonnollista, kun ymmärtää mikä on päätehtävämme eli valmentaminen. Ja valmentamista olemme onneksemme saaneet tehdä panostaen laadukkaaseen asiakaskokemukseen. Sosiaalinen media silti näkyy ja meidät voikin kätevästi tavata LinkedIn-kanavalta. Erityisesti minut ja Oskari kannattaa kontaktoida Linkkarista, sillä meillä on monesti kirjoituksia ihan arkisista asioista – vinkkejä, tuloksia, tutkimuksia ja oppeja jaetaan rutkasti.

Räätälöityjä valmennuksia, sillä yksikään yritys ei ole samanlainen.

Meillä on meneillään suuren valtakunnallisesti toimivan yhtiön valmennusprosessi ja useita valmentajia myös kumppaniyrityksestä on rekrytoitu mukaan. Meillä on se onni, että olemme saaneet Suomen ammattitaitoisimpia valmentajia mukaan projekteihimme. Tämä on myös johtanut siihen, että asiakaspalaute on pysynyt korkealla – sehän on meidän prioriteetti nro 1 eli tyytyväiset asiakkaat. Tämän lisäksi on monta innostavaa pienempää valmennusta meneillään, valmennukset kun aina räätälöidään tarpeen ja budjetin mukaan.

The trend nro 1 – työhyvinvoinnin vaikuttavuuden mittaaminen

Työhyvinvointiteema on vahvasti menestystä tavoittelevilla organisaatioilla pinnalla ja niin se kuuluukin olla. Nyt ollaan jo sillä tasolla, että organisaatiot rakentavat vaikuttavuuden mittamiseen menetelmiä. Siinä toki kannattaa käyttää ammattilaista apuna. Itse voin olla avuksi ja autankin monen kokoisia organisaatioita yhdessä tiimimme kanssa. Materiaalia on saatavilla melkoisen paljon jo nykyisin. Itsekin kävin vierailemassa yrityskauppoihin erikoistuneen organisaation haastateltavana ja siitä rakennettiin tämä blogi, jossa kerron tarkemmin miten strategisella työhyvinvoinnin johtamisella voidaan nostaa yrityksen arvoa. Siitä on hyvä HR-johtajien ja toimitusjohtajien aloittaa tutustuminen strategiseen työhvyinvointiin. Tulevaisuudessa kirjailen toki lisää asiasta. Ja tuloksista joita asiakkaittemme kanssa yhdessä saamme aikaiseksi.

(Työ)hyvinvointia toivotellen,

Henna

 

 

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.