Lahjoitamme sähköpöydän, haluatko antaa sen jollekin?

mennessä | heinä 3, 2015 | Ajan- ja stressinhallinta, Fyysinen hyvinvointi | 0 Kommenttia

pöytä 1

Haluatko lahjoittaa sähköpöydän jollekin? Tarvitsetko itse seisomatyöpistettä? IWELLO lahjoittaa tyylikkään ja arvokkaan sähköpöydän sitä eniten tarvitsevalle. Kirjoita meille miksi sinä tai ystäväsi tarvitsisi sähköistetyn pöydän, jonka avulla työpäivänä voi välillä seistä tai istua. Tykkää ja kommentoi myös Facebookissa. Tai voit laittaa myös sähköpostin henna@31.217.192.81. Nettisivumme palvelevat myös: www.iwello.fi. Ilmoitamme sähköpöydän voittaneelle suoraan elokuun 15. Päivä mennessä.

 

MIKSI LAHJOITAMME?

Me IWELLOlaiset törmäämme päivittäin istumatyöstä ”kärsiviin” ihmisiin, jotka kertovat oman työpaikkansa politiikkaan kuuluvan, että sähköpöydän saa vain lääkärin suosittelemana. No, silloinhan sen hyödyt ovat jo osin myöhässä. Seisomapiste parhaimmillaan vähentää istumatyön tuomia rasituksia eli pöytää käyttämällä ei ehkä lääkäriä niin paljoa tarvittaisikaan. Yksi sairauspäivä kustantaa n. 350 euroa yritykselle kun edullisen sähköpöydän saa reilulla 200 eurolla. Siksi tämä politiikka on meidän IWELLOlaisten mielestä hullunkurinen. Siksi lahjoitamme.

pöytä 2

Tämä lahjoituksessa oleva sähköpöytä on hyvässä kunnossa. Väriltään pöytä on tummaa punaisen sävyistä puuta ja moottori kehrää moitteettomasti. Pöytä on painava ja arvoltaan useiden satojen hintainen. Nyt pöytä on käyttämättömänä IWELLOn vanhalla toimistolla, kun meillä on uudella toimistolla pienemmät sähköpöydät käytössä. Tämä pöytä siis odottelee onnellista käyttäjää. Oletko se sinä tai joku jolle haluat hyvää? Uskomme, että hakijoita on useita, joten hyvien hakijoiden kesken suoritetaan arvonta.

IWELLO Oy on työhyvinvoinnin strategiseen johtamiseen ja yksilöiden kokonaisvaltaisiin hyvinvointipalveluihin keskittyvä jyväskyläläinen asiantuntijayritys. Tavoitteemme on tehdä jokaisen ihmisen työpäivästä hyvinvoiva, josta hyötyy niin ihminen kuin erityisesti myös yritys. Innostamme, valmennamme, koulututamme ja tarvittaessa kädestä pitäen opetamme. Sitä me teemme täydestä sydämestä!

T. IWELLOlaiset

pöytä 3

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.