Rekry: Etsimme kahta myyjää IWELLOn tiimiin

mennessä | touko 11, 2017 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Etsimme vahvistusta myyntitiimiimme!

IWELLO Oy on suomalainen työhyvinvointialan uudistaja. Olemme huomanneet, että suurin osa työn kuormituksesta syntyy korvien välissä – tämän vuoksi ongelmaan tulee puuttua pää edellä. Samaan ovat heräämässä asiakkaamme.

Nyt haemme kahta B2B-myynnin ammattilaista

Olet ehkä tehnyt töitä hyvinvointialan myynnin kanssa aiemminkin, ja valmiista suhteista alan toimijoihin on ehdottomasti etua. Olennaisinta kuitenkin on, että tunnistat nykyisen työhyvinvoinnin haasteita ja ymmärrät, että ratkaisu syntyy yhdistelemällä eri alojen osaamista. Ennen kaikkea tiedät, miten asiakas saadaan innostumaan ja osaat rakentaa ostajalle luottamuksen IWELLOn tuotteisiin.

Sinun ei tarvitse olla alan asiantuntija, vaan varsinaisen valmennustyön tekevät valmennuksen ammattilaiset. Teet työtäsi valmiiden, asiakasrajapinnassa testattujen tuotteiden kanssa, ja sopimuksen jälkeen marssitamme apuun valmentajakaartimme, jotta sinä saat jatkaa kaupantekoa.

Onnistumisesta saat hyvän korvauksen, joka pitää tekemisen mielekkäänä ja naaman hymyssä tiukkanakin päivänä. Maallisen hyvän lisäksi saat ympärillesi vauhdikkaasti kehittyvän työyhteisön, jossa tähdätään korkealle. Luonnollisesti pidämme huolta omistamme – myös siitä työhyvinvoinnista.

Työssä menestyminen edellyttää aktiivista ja asiakaslähtöistä työtapaa, ymmärrystä siitä, miten työhyvinvointi vaikuttaa organisaation tulokseen, sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Mahdollisuus oman auton käyttöön ja osin matkatyöhön on välttämättömyys – oma asuinpaikkasi voi olla missä vain. Luonnollisesti tunnet myös B2B-myynnin lainalaisuudet, etkä lannistu ensimmäisestä kiinni menevästä ovesta.

Jos siis olet myynnin ammattilainen, jolla on jo hieman näyttöä omasta tekemisestään, lähetä meille hakemus 28.5.2017 mennessä.

Tee meille lyhyt videohakemus, jolla kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Lähetä linkki videoon (käytä esim. maksutonta WeTransfer-palvelua) sekä CV:si osoitteella henna@31.217.192.81. Nimeä sähköpostisi otsikolla ”Rekry, myyjä: Etunimi Sukunimi”.

Kysymykset ja yhteydenotot (soitot ja viestit) tehtävään liittyen pe 19.5. klo 13-15 ja ti 23.5. klo 8-10 Hennalle, puh. 050 572 1121.

Muuta:

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.