Supersuosittu IWELLOn juoksukoulu alkaa Jyväskylässä!

mennessä | helmi 12, 2018 | Fyysinen hyvinvointi | 0 Kommenttia

Voiko juoksusta tulla uusi harrastuksesi? Voisitko oppia nauttimaan lenkeistä? Me olemme valmentaneet yli sata juoksukouluasiakastamme turvallisesti 10 km juoksukuntoon, onko sinun vuorosi tulla mukaan?

 

IWELLOn 10 viikon juoksukoulu järjestetään 4.4.-6.6.2018. Tervetuloa!

 

”Ensimmäisillä lenkeillä jo kahden minuutin pätkän juokseminen tuntui raskaalta, mutta juoksukoulun lopussa jaksoin juosta 10 kilometriä.” – Juoksukoululainen

 

Lupaamme sinulle:

 •  – 10 km lenkkikunnon
 •  – Muutaman kesäkilon pudotuksen ja kiinteytymisen
 •  – Ryhdin suoraksi ja virkeänsporttisen olon hyvällä lihaskunnolla
 •  – Paremman juoksutekniikan
 •  – Löydät juoksemisen ilon vaihtelevien harjoitusten myötä

Takuumme: Saat rahasi takaisin, jos tämä ei toteudu! *

Juoksukoulu soveltuu:

 •  – Sinulle, jos haluat innostua juoksemisesta, vaikka et ole koskaan juoksua harrastanut
 •  – Sinulle, joka olet jo hölkkäillyt, mutta haluat tarkistaa tekniikan ja innostua lisää ja oppia lihaskuntoliikkeitä ja –huoltoa.
 •  – Sinulle, joka haluat helpon ja edullisen harrastuksen ympärivuotiseen käyttöön
 •  – Sinulle, joka haluat olla hiihtosäitä varten hyvässä hiihtokunnossa

Sisältö juoksukoulussa:

 • – 10 viikon juoksuohjelma, jota voit soveltaa omaan arkeesi
 • – Vaihtelevat luentoaiheet (mm. ravinto, lihashuolto, motivaatio, tekniikka)
 • – Lihaskunto-ohjelma (juoksijalle sopivat liikkeet rautaiseen ryhtiin)
 • – Lihashuolto-ohjelma (mm. ohjeet, jotka estävät vammat)
 • – FB-ryhmä käytössä (kysymyksiin nopeasti vastauksia)
 • – Testit (Näet, miten kunto kehittyy, innostavat testit)
 • – Videokuvaukset tekniikoista (näet miten itse juokset ja mitä kehität)
 • – Pienryhmän tuomat ilot (uusia tuttuja, innostusta muista)

 

“Vaikka monenlaista liikuntaa olen harrastanut enemmän tai vähemmän säännöllisesti koko ikäni, juokseminen on aina ollut itselleni kauhistus. En jaksa enkä osaa, juokseminen on tylsää ja rankkaa, ei sovi minun fysiikalleni, happi loppuu ja henki lähtee. Samalla se on kuitenkin ollut silmissäni The Laji, jota kaikki hyväkuntoiset ihmiset harrastavat. Laji, jolla kunto oikeasi kohoaisi ja jota pystyisi tekemään kiireisen arjen keskellä missä ja milloin vain. Kun IWELLO järjesti juoksukoulun lähistöllä, tein ex tempore päätöksen, että nyt kokeillaan. Kymmenen viikon ohjelmaa tunnollisesti noudattaen mahdottomasta tuli mahdollista. Ensimmäisillä lenkeillä jo kahden minuutin pätkän juokseminen tuntui raskaalta, mutta juoksukoulun lopussa jaksoin juosta 10 kilometriä. Kannustavien valmentajien ja ryhmän tuki (/paine) motivoi käymään lenkeillä, ja oikeanlaisella treenillä kunto kohosi kuin huomaamatta. Opin jopa nauttimaan juoksemisesta ja harrastus on jatkunut juoksukoulun jälkeenkin. Kiitos IWELLO!”-Juoksukoululainen, nainen.

“Lähdin juoksukouluun, koska halusin jaksaa juosta 10 kilometriä Valon kympissä. Nyt uskon, että pystyn siihen! Toivoin myös, että saisin juoksuun kipinän, koska ajatuksen tasolla juokseminen tuntui vapauttavalta. Ajattelin, että juoksu olisi keino purkaa työpaineita ja saada lisäenergiaa arkeeni. Ja näin kävi! Olen piirun verran onnellisempi, koska Hennan ja Sannan selkeillä ohjeilla jalkani jaksavat juosta ja huolet (ainakin osa niistä) jäävät lenkkipuolelle. Olen todella iloinen, että osallistuin IWELLOn juoksukouluun. Plussaa oli ohjaajat, joiden rento ja ystävällinen asenne loivat kivaan porukkaamme hyvän fiiliksen”. -Juoksukoululainen, nainen.

 

Mitä hyödyt valmennuksestamme?

– Yhteinen valmennus aktivoi liikkumaan säännöllisesti. Innostut liikunnasta.

– Pääset hyvään kuntoon, niin juoksukuntoon kuin parempaan lihaskuntoonkin. Mikäli otat ravitsemusohjeemme vastaan, uskomme, että muutama kilokin matkalla karisee pois.

 

Mitä sinun kuuluu tehdä?

 • – Käytät aikaa 1 x viikossa yhteisiin innostaviin treeneihin, joissa on vaihtuvat harjoittelut
 • – Saat harjoitteluohjelman (valittu kuntotasollesi), jota voit noudattaa omaan arkeesi sopivalla tavalla. Mikäli joskus et pääse yhteisiin treeneihin, on sinulla kuitenkin omaohjelma olemassa ja harjoittelu jatkuu.
 • – Annamme vinkit, miten hankit sopivia välineitä ja jalkineita, mikäli sinulla ei niitä vielä ole. Ensimmäiselle kerralle tarvitset siis mukaan jonkinlaiset lenkkarit ja mukavat vaatteet.

 

 

Katso tästä videoita IWELLOn juoksukoulusta:

Videolla: Sanna kysyy juoksukoulusta ja Henna vastaa

 

https://www.facebook.com/iwello/videos/vb.1445823035653950/1639777059591879/?type=3&theater

https://www.facebook.com/iwello/videos/vb.1445823035653950/1632847246951527/?type=3&theater

Lisää kuvia löydät IWELLOn Facebook-sivuilta (www.facebook.com/iwello)

“Sain liikunnan vimman takaisin. Auto ei ole enää ensimmäinen vaihtoehto vaan pyöräily, johon odotin innostusta, tuli ensimmäiseksi vaihtoehdoksi kauppa- ja työmatkoille. Sääkään ei ole kuin tekosyy. Lenkkini ovat n 8 km tällä hetkellä- pidempiin odotan omaa aikaa himpun enemmän. 8 menee arkenakin. Lihasvoimaa tuli lisää- varsinkin reisiin. Paino ei laskenut- mutta minkäs herkkusuulle mahtaa. Ryhmämme oli kannustava ja olen kyllä kuulolla, jos syksyyn keksitte uusia ideoita” -Juoksukoululainen, nainen.

 

Missä ja milloin treenataan?

Harjoitukset ovat Jyväskylässä keskiviikkoisin (10 kertaa) klo 16.45-17.45

Harjoituspaikkoina käytämme Jyväskylän keskustan lähistöllä oleva liikuntapaikkoja mm. Jyväsjärven ympäristöä, Harjun harjoittelumaastoa, Tuomiojärven rantaa, Viitaniemen nurmea jne. Sisätila on käytössä myrskysään sattuessa. Saat tarkemman ohjelman, kun ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Hinta ja ilmoittautuminen:

Hinta vain 199 euroa / hlö (sis. alv). Voit maksaa 2 erässä sekä erilaisilla liikuntaseteleillä.

Tule mukaan!! ILMOITTAUDU sunnuntaihin 25.3.2018 mennessä alla olevasta ilmoittautumiskaavakkeesta.

   

   

   

  Lämpimästi tervetuloa, toivottaa valmentajasi:

  Henna Kautto ja Hilla Häyhä

   

   

  Henna-valmentajan kommentit:

  Erityisen hienoa on ollut se, että juoksukoululaiset ovat halunneet jättää oman Facebook-ryhmän voimaan juoksukoulun loputtua ja juoksukoulun loputtua he yhdessä sopivat viikottain treenejä. Pitävät siis yllä hyvää juoksukuntoa. Lämmittävintä siinä on se, että juoksukoulussa on löydetty uusia ystäviä, hengenheimolaisia ja sellaisia joiden kanssa jakaa uusi liikunnallinen arki. Kymmenen viikon harjoittelulla monet löytävät itsestään ihan uusia puolia: ”minä pystyn ja saavutan, jos haluan” – on suurin ilo mitä voin valmentajan asiakkaillemme antaa.

   

   

  *Takuu on totta! Mikäli harjottelet ohjeiden mukaan ja 2 tapaamiskerran jälkeen tuntuu, ettei mikään toimi, voit keskeyttää ja saat rahasi takaisin.

   

  IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.