Tapahtuma: The new era of IWELLO – ”Ne yritykset menestyvät, joissa hyvinvoidaan”

mennessä | helmi 1, 2017 | Ajankohtaista | 0 Kommenttia

Olet lämpimästi tervetullut innostavaan verkossa olevaan tapahtumaamme, jossa lanseeraamme uudet innostavat yritysvalmennuspalvelumme!

Mitä on tapahtunut?

IWELLOn historian suurin muutos on tapahtumassa vuonna 2017. Olemme löytäneet sen, mitä olemme etsineet ja apunamme tutkimusmatkalla ovat olleet asiakkaamme, ystävämme, verkostomme ja huippuosaajatiimi. Kiitos teille kaikille!

Missä tapahtuu?

Olemme lanseeraamassa verkossa 22.2.2017 uusia raikkaita ja mullistavia tuotteitamme, ja tiedämme, että tämä on työhyvinvointialan suurinta muutosta. Olemme päättäneet olla suunnannäyttäjä ja lupauksemme pitää! Elämme parasta aikaa juuri nyt. Olisi mukavaa, jos Sinä olisit mukana tässä tapahtumassa. Tapahtuma on verkossa ja löydät itsesi oikeaan osoitteeseen täältä.

 

Keitä kutsutaan paikalle?

Tervetuloa verkosto, asiakkaat, ystävät, tuttavat, IWELLOn fanit, rakkaat sekä salarakkaat! Haluaisimme siis jakaa kanssasi tämän suuren päivän. Osallistumalla nettitapahtumaamme kuulet uusimmat jutut, pääset mukaan IWELLOn sisäpiiriin sekä saat tuntuvia etuja päivän kunniaksi. Tarjolla on myös mittavaa ja uutta innostavaa tietoa työhyvinvoinnista.

Miten ilmoitan itseni mukaan?

Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan Facebookissa: https://www.facebook.com/events/314619328931934/

Aloitamme keskiviikkona 22.2. klo 14.30. Tervetuloa mukaan!

 

 

smoothie_IWELLO

 

 

Terveisin, Iloinen IWELLOn tiimi

Lisäkysymyksiä? Ota yhteys Hennaan.

050 5721121 henna @ iwello.fi

IWELLO on työhyvinvoinnin valmennustalo. Teemme henkilöistä energisiä ja hyvinvoivia. Ja sivutuotteena syntyy tuloksekas organisaatio.